Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Късо гемче  (Прочетена 2505 пъти)
jonjo
Гост

Ел. поща
« -: Май 11, 2011, 05:33:03 »

Здравейте!Разбрах наскоро,че имам късо гемче.Но мисля,че не е толкова късо защото успявам да го забеля еректирал и малко след главичката.Само при много бурен секс и ако е съвсем сухо(знаете къде)ми опъва отзад гемчето.Ето как представлава  http://prikachi.com/files/1339752e.jpg .Не ми създава абсолютно никакви проблеми,заради което не искам да го оперирам.Не смятам да ходя на лекар,понеже дори нямаше да знам за него,ако случайно не бях попаднал в интернет.Дори баща ми питах и той каза,че и при него е така и толкова години не му прави никакъв дискомфот.Нали не бъркам никъде и да си продължавам както съм бил досега.
« Последна редакция: Май 12, 2011, 03:30:42 от jonjo » Активен
jonjo
Гост

Ел. поща
« Отговор #1 -: Май 13, 2011, 01:44:57 »

Ще съм благодарен,ако някой изкаже мнението си Усмивчица
Активен
д-р Попов
Гост

Ел. поща
« Отговор #2 -: Май 14, 2011, 01:20:02 »

Здравейте jonjo,

Съдейки по снимката определено при вас се касае за т.н. късо гемче. Бих си позволил да Ви препоръчам да прочетете статията по този въпрос тук в сайта за подробна и практическа информация. Основното показание за операция на късото гемче е дискомфорта и "опъването" което причинява при полов акт, също така и вероятността да бъде разкъсна при по-бурен полов акт, което е свързано с неприятно и понякога плашещо кървене, след което гемчето може да зарастне с по-груб цикатрикс, който допълнително да усили оплакванията. При положение че не Ви създава никакви оплаквания, напълно възможно е да се избегне операцията, но според мен това решение следва да бъде взето след преглед при уролог, който ще оцени и много други фактори, а не само външния вид както може да се направи по снимката.

Успех! 
Активен
jonjo
Гост

Ел. поща
« Отговор #3 -: Май 15, 2011, 05:38:25 »

Реших засега да не ходя на лекар.Не ми прави никакви проблеми,дори ако не бях попаднал случайно в интернет нямаше цял живот да знам за него.И на други места така ме посъветваха,че не е толкова нужно,че и баща ми така ми каза.Все пак не изключвам напълно такава възможност след време.Все пак мерси много за отделеното време и информацията ви докторе Усмивчица
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: