didona64
Гост
|
 |
« -: Юни 07, 2011, 11:34:34 » |
|
Здравейте,
На 46 години съм,от Бургас. На 9-ти февруари тази година в Майчин дом-Варна ми направиха Хистероскопия-изваждане на спирала(не можеше да се извади нормално понеже беше възпрепятствана от миоми) и премахване на полип.От този ден живея в адски кошмар.Започнах да се изпускам след силни, нетърпими позиви за ходене по малка нужда.Направих си микробиологично изследване на в лагалищен секрет,също и за хламидии,но изследването показа,че няма инфекция(на което аз не повярвах).Изпих 5 различни антибиотика от различни групи,също и за Кандида.Слагах си също различни вагинални хапчета-никакъв резултат.На контролния преглед казах на доктора за проблема и той ми каза,че не било от операцията,а било някакво съвпадение.Как пък ли не,естествено че не мога да повярвам на това.В Бургас отидох и на уролог-ехографията,обикновената и стерилна урина показаха,че всико е наред. На 3-ти май друг лекар в Майчин дом-Варна ми направи тотална хистеректомия.Очаквах,че след това проблемът с изпускането ще отмине,но не.Адът ми продължава,даже и по-голям--изпускане от силни и нетърпими позиви за ходене по малка нужда,придружени със силни болки и парене при уриниране;постоянно дразнене от нещо на уретера или на пикочния мехур(не зная кое от двете),което дразнене е постоянно и което също ме събужда от сън и ме кара да ходя до тоалетна (аз по принцип вечер никога не ставам от сън за тоалетна);уриниране на пресекулки;чувство на недоизпикаване,а след изпикаването,въпреки неколкократното ми подсушаване пак след това продължават някакви и то доста капки урина да ми цапат превръзката,която слагам заради изпускането.Пих 25 дена Неоренал,след това пих Уринал,слагах Полижинакс вагинално-всичко това по предписание на лекаря,който ме оперира ,но никакъв резултат-кошмарът ми продължава.Моля ви,кажете ми как да се избавя от това,не мога да продължавам да живея в тези мъки.
|